OM TEMBO BYG

Et tæt samarbejde med dig som kunde er afgørende for os

Du kan trygt overlade dit næste projekt til os. Vi har den erfaring, ekspertise og dedikation, der skal til for at sikre et vellykket resultat.

Vi har over 15 års erfaring i byggebranchen og tilbyder opsætning og montering af porebeton til både private og erhverv i hele Danmark. Vi har kapacitet til at håndtere både store og små byggeprojekter og er altid klar til at yde en god service og kvalitet til den aftalte tid og pris.

Vores kerneværdier er pålidelighed, perfektion og styrke. Disse værdier er grundstenene i vores forretning, og de afspejles i alt, hvad vi gør. Vi stræber altid efter at levere den bedste mulige løsning til vores kunder, og vi er ikke tilfredse, før du er det.

Vi har et stærkt samarbejde med Ytong, en af de førende producenter af porebetonblokke. Dette samarbejde giver os mulighed for at tilbyde vores kunder de bedste produkter og løsninger på markedet.

Vi vægter et tæt samarbejde med dig som kunde. Vi ønsker at forstå dine behov og ønsker, og vi vil løbende holde dig informeret om projektets fremskridt. Vi tror på, at god kommunikation, god service og godt håndværk er afgørende for at opnå de bedste resultater.

PÅLIDELIGHED

PERFEKTION

STYRKE

VI TILBYDER

Hos Tembo Byg er vi specialister i opsætning og montering af bæredygtige vægsystemer og skillevægge til alle former for byggeri. Vi har mange års erfaring med at arbejde med porebeton, Silka og gips, og vi tilbyder et stor udvalg af services, der kan hjælpe dig med at realisere dit byggeprojekt, herunder:

Nybyg, tilbyg og ombyg.

Elementmontage

Montage af multiplader

Montage af skillevægge (porebeton & gips)

Montage af silka væg-systemer

Facadepuds

Facadeisolering

Microcement

Gulvslibning

Tilbudsformular